joi, 12 mai 2011

Sondaj: Sunteţi de acord cu uciderea celor 230 de câini fără stăpân în judeţul Botoşani?

Participă la sondajul nostru şi spune-ţi părerea în legătură cu crimele împotriva animalelor care au avut loc la adaposturile din Botoşani.


Cu doua zile în urma, 230 de câini au fost ucişi fără milă în adaposturile de animale din Botoşani. Cei responsabili pentru aceste acte de cruzime aruncă vina dintr-o parte în alta şi inventează motive pentru a se apăra în faţa opiniei publice. Stirea a depăşit graniţele ţării şi a stârnit controverse în mai multe colţuri ale lumii. Din cauza inconsţienţei şi indiferenţei unor oameni, imaginea României are din nou de suferit.  


Chiar dacă opiniile sunt diferite, unii fiind de părere că aceşti câini fără stăpan pot reprezenta un pericol, trebuie să ţinem cont de faptul că ei devin violenţi doar atunci când se simt ameninţaţi, sunt speriaţi, înfometaţi sau sufera de boli care le provoacă tulburări de comportament.  Animalele fără stăpân nu sunt o problemă, ci o consecinţă a oamenilor care le abandonează. Adevărata problemă o reprezintă indiferenţa celor care arunca în strada nişte animale fără ajutor şi le lasă să moară de foame, dar şi a autorităţilor care nu tratează în mod corespunzător aspectele legate de protecţia animalelor.


Animalele au şi ele dreptul să trăiască printre noi. Animalele au suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu