marți, 1 februarie 2011

Gigel


Dacă vă întrebaţi cine este personajul din imagine, vă invit să îl cunoaşteţi pe colegul nostru Gigel. Are 22 de ani, este în ultimul an de facultate şi este puţin dezamăgit de politica din România.

Gigel işi caută un drum în viaţa şi i-ar place ca România să fie altfel. A înteles până acum că nu e chiar uşor să iţi faci un rost pe lume, de aceea şi-ar dori, profesional,  să aibă parte de o competiţie dreaptă, fiindcă din câte ştie, la noi se promovează prin nepotism şi şpagi, nu prin performanţe şi competenţe.

Lui Gigel îi mai place să vorbească liber despre supărările sau bucuriile lui şi işi doreşte să nu i se interzică niciodată asta. El este şi pasionat de politică. Ii place să participe, să dezbată, dar se intristează când lumea din jurul lui este indiferentă şi nu se implică. Astfel sfârşeşte prin a fi manipulată şi minţită.

Gigel este hotărât să apere valorile despre care el crede ca ar putea schimba ţara nostră. Dupa cum vedeţi în poză, chiar dacă este destul de slăbuţ, nu renunţă sub nicio formă. Ar avea nevoie de puţin ajutor şi nu ar fi rău să-l sprijinim.

Cristian Enea

2 comentarii:

  1. ... merita sprijinit, poate in viitor el va fi cel care va da semnalul de trezire; el, tu si toti cei ce cred in valorile "galbene"...

    RăspundețiȘtergere
  2. merita sprijinit:)...pentru ca avem nevoie de o schimbare:)

    RăspundețiȘtergere